UUS LAUL “TSUNAMI”

click the site below if you are looking for special occasion dresses.


Long Prom Dresses

Siin ta lõpuks on! Minu kolmas uus laul peale viimase albumi ilmumist, mis pole veel ühelegi minu albumile jõudnud (esimene oli “See On Tunne” ja teine “See Maa”). Alati kui olen äsja albumi välja andnud ning seejärel ilmutanud mõne täiesti uue laulu väljaspool albumit, on selline tunne nagu alustaksin uuelt lehelt. Selle looga on see tunne eriti suur, sest viimane tantsulaul ilmus pool aastat tagasi ning üleüldse viimasest singlist on möödas juba 4,5 kuud. Uskumatu!

Igatahes suur aitäh Lenny LaVida’le, kes on selle mõnusa tausta autor, aitäh Kevin Saks, kes tegi laulule video, aitäh SeeSee stuudiole video filmimise eest, aitäh Sandra Loit minule meigi ja soengu tegemise eest ning Martin Lätt, aitäh laulu singli kaanefoto pildistamise eest!

Laulu saab omale osta siit, lisaks leiad sealt ka loost pika variandi: http://tinyurl.com/gwgehjy

Sõnad:

End ma kaotasin täna, kõigepealt.
Sinu silmades leidsin tunde hea.
Lootsin endale saada sinu ma.
Minu süda sind vajab, et sa teaks, et sa teaks.

Kingi palun endast mulle pool,
sind kaasas tahan kanda igal pool, kas mõistad?
Kuid tulised on tundeleegid, need põletavad muud ei teegi.
Ole saatjaks koidikul,
salaja sa valva minu und, kas mõistad?
Su kätele ma laskun, kuid käitud ettearvamatult.
tsunami

Tänasest kõike jagan sinuga.
Jälje jätnud sa maha sügava.
Pidevalt sinu kannul salaja
tahan tunda ma leeki tugevat, tugevat.

2 comments

Lisa kommentaar