Kauge noorus 14. osa

15. november pühapäev 2009

Sain umbes kuu aega tagasi M.-ga tuttavaks, kellel on oma stuudio Rakveres ja palju selle alaseid tuttavaid. Eile käisin ka seal, salvestasime ühe coveri ja jammisime niisama. Homme füüsikas kontrolltöö.

20. detsember pühapäev 2009

Sain eile võimaluse Tre stuudiosse hääleproovi minna. Hakkame koostööd tegema 🙂 (Sellest Rakvere asjast ei tulnud midagi pika peale välja. Käisin seal veel 1-2 korda, aga nägin, et asi ei liigu nii nagu ma oleks soovinud – ma olin kohe teotahet täis ja oleks hakanud kohe reaalselt laule tegema, aga polnud nagu seda õiget flow’d. Seega tuli Tre pakkumine mulle õigel ajal – õiged inimesed märkasid mu Youtube’i videoid ning selle põhjal mind ka stuudiosse kutsuti).

17. jaanuar pühapäev 2010

Oijah, aeg on megakiiresti läinud ja mul on ka nii palju teha. Et räägiks siis ka veidi täpsemalt mõnest asjast, näiteks sellest Tre värgist. Käisin seal hääleproovis, laulsin kahte laulu. Siis hakati kohe arutama nende laulude üle ja küsiti ka, et kas oleksin koostööst huvitatud. Karta on, et olin! See pole küll suur stuudio ja raadio, aga neil on head promo võimalused ja raadiot kuulavad paljud noored (Aastatega on palju muutunud, tänaseks päevaks on Ring FM-i raadiokett, kuhu kuulub ka Tre Raadio, üks Eesti suurimaid). 

Eelmine nädal läksin siis teist korda sinna. Hakkasime kohe lugu tegema, mille viisi ja sõnad ise kirjutasin. Loo nimi “Paanika”. (Kirjutasin loo sõnad tüli käigus vanematega – vanemad nõudsid mult ainult parimaid hindeid ning kui siis üks töö läks halvasti, läks meil arutelu päris inetuks ja ma sain päris kurjaks 😀 Veidi pikkisin loosse juurde ka “laavstoorit”, aga põhituum jäi keerlema ikkagi selle ümber.) Tre soovisaates väidetavalt küsitakse seda laulu pidevalt. WhiteBwoy teeb sellele remixi ka! Nüüd sel nädalavahetusel käisin kolmandat korda stuudios. Hakkasime järgmist laulu juba tegema, mis on ka minu kirjutatud (mäletan selgelt, et selle loo sõnad tippisin ühel õhtul kui und ei tulnud mobiili ning järgmisel päeval tegin sellele viisi, sellega läks imekiiresti). Loo nimi on “Sõnu Pole Vaja”. Produtsent nüüd paneb seda kokku, aga see tuleb mingi kuu aja pärast välja, kuna laseme “Paanikal” veel populaarsust koguda. Lähen veebruaris Winterjam’ile ka. Alguses oli plaan niisama minna, aga nüüd nalja käigus arvati, et võiksin seal esineda ka ja nüüd nali polegi enam nii naljakas ja arvatavasti esinengi seal. Täiega lahe, kuigi hakkan närveerima 😀

Igatahes uuel nädalavahetusel tuleb nüüd skaudilaager, järgmine on keemia olümpiaad ja ülejärgmine näiteringiga kaks õppepäeva, seega saan alles üleülejärgmisel nädalavahetusel linna. Lähen nüüd laulusõnu kirjutama!

31. jaanuar pühapäev 2010

Ja saabki kohe jaanuar läbi. Nädalavahetusel lähen Tre stuudiosse. Trel on 10 aastane juubel, nii et tuleb väike pidu. Kui midagi ette ei tule, siis tahan ka sellest järgneval nädalavahetusel minna. Saaks midagi salvestada ja siis vaja esinemiseks harjutada. Esinen Winterjam’il, mis on mu esimene esinemine üldse. Kohe suurel laval…

0650458445d5c2 06449720979db91

Lisa kommentaar