Aura puuviljasmuutid

Kes on tähelepanelik olnud, see ilmselt on juba märganud, et turule on jõudnud uued Aura puuviljasmuutid. Smuutisi on ju poes teisigi, aga mis minu arust need smuutid nii öelda eriliseks teeb, on see, et esiteks on tegu kodumaise toodanguga ning teiseks saab taskukohase hinna eest suure paki smuutit. Lisaks muidugi see, et jookidele pole juurde pandud lisatud suhkruid. See tähendab seda, et puuviljades/marjades ikka puuviljasuhkruid leidub, aga eraldi lusikaga suhkrut nendesse jookidesse juurde pole pandud. Minu jaoks on see suur pluss ja mina teisi smuutisi poes ei vaatagi. Ning see pole veel kõik – lisatud pole ka säilitusaineid, seega igati aus kaup!

Valikus on kolm eri maitset: Mango-apelsinismuuti, maasika-banaani-granaatõunasmuuti ja mustika-õunasmuuti. Minu jaoks kõik need smuutid maitsesidki täpselt nii nagu paki peal kirjas on.

Mulle ei meeldi üldiselt maasika smuutid. Ma ei teagi miks, muidu mulle maasikad maitsevad, aga neid smuutiks tehes peab minu jaoks olema tasakaalud väga paigas, et maasikas seal sees läilaks ei muutuks. Aura maasika-banaani-granaatõunasmuuti puhul on see kooslus väga hästi õnnestunud ning jook mulle maitseb. Maasikat on tunda küll, aga see ei hüppa sealt kooslusest niimoodi välja ning ei sega ülejäänud maitseid. Mustika-õunasmuutis on tunda mõnusat pehmet mustikat koos tasakaalustava õunaga. Lemmikuks kujunes mul aga mango-apelsinismuuti, mida juues hakkas minu peas küll kohe kuskil suvine päike paistma. Julgen kõiki kolme maitset teile soovitada. Kokkuvõtvalt võiks öelda, et mõnusate maitsetega mõnus kosutus.

Aura tegemistel hoia silma peal nende Facebook’is: https://www.facebook.com/auramahlad/

Kes tahab omale võita kasti maitsvat maasika-banaani-granaatõunasmuutit, siis mine kiika minu Facebook’i, kuna tänasest läks käima auhinnamäng, kus on võimalik lisaks kast smuutile võita ka minu CD: https://www.facebook.com/renateofficial

Lisa kommentaar