To Save

Üle pika aja üks moerubriigi postitus ka. Minuni jõudsid kolm esest To Save Internetipoest.

Kõige rohkem meeldis mulle sellest kombost choker, mille leiad SIIT! Lisaks aga oli pakis ka pluus, mille leiad SIIT! Muidu täitsa okei pluus, aga need seotavad paelad vms olid veidi lühemad kui pildil tundusid, seega päris nii ma seda siduda ei saanud nagu originaalpildil oli. Samuti vaatasin praegu, et seda pluusi oleks pidanud ühe õla peal kandma… upsi 😀 Nüüd saan aga aru küll, et miks see kaelus nii suur oli. Kõrvarõngastega võib ka täitsa rahule jääda. Ilmselt parem kujutis nendest on alloleval pildil. Natukene jäi aga ikkagi juuste taha peitu, kõige parem pilt ehetest on SIIN! Tegu täpselt samasuguste ehetega nagu seal lehel näha.

Seega kokkuvõtvalt võib öelda, et hea hinna eest tegelikult üsna normaalne kraam.

Ombre Hair

Lisa kommentaar