Aislestyle 2

Pole pikka aega midagi moenurka kirjutanud, seega kohe saab see viga parandatud. 2015. aasta lõpus kirjutasin sellisest lehest nagu Aislestyle, mis algselt oli suunatud rohkem pulmakleitide müümisele, kuid kus on nüüd erinevas valikus muus stiilis kleite, näiteks ka prom dresses ehk ballikleite. Kui ballikleitidest lähemalt rääkida, siis ka neid on valikus erinevaid, nii pikki kui lühikesi kui ka keskmisi. Näiteks lühikesi ballikleite vaata siit: short prom dresses. 

Paremaks ülevaateks valisin lühikestest ballikleitidest ka kaks tükki välja, mis mulle kohe silma jäid. Esimene neist on SIIN lingil, teine SIIN!

Mõlemad on oma stiililt sellised, et natukene on ka seda “läbipaistvat kangast”. Mulle isiklikult meeldib väga just see teine kleit. Kaelakeed sellele juurde enam polekski vaja.

Muidugi on esindatud ka palju eri värve, rohkem punaseid ballikleite näed siit: red prom dresses. Tõsi, lehel on palju kalleid kleite, kuid on ka odavamaid, vaata kasvõi kohe siit: cheap prom dresses Vasakus tulbas saad panna linnukesed ette just sellele hinnavahemikule, mida maksimaalselt oled valmis välja käima ning koduleht näitab sulle siis kenasti need kleidikesed ette. Tõin omalt poolt ka välja kaks kleiti, mis jäävad alla 60 naela. Esimene neist on lähemalt nähtav SIIN ja teine SIIN!

Kuigi mulle endale meeldivad kenad erksad kihvtid kleidid, siis antud juhul mulle meeldib see esimene isegi rohkem. Teine on ka kena ja uhke, aga selline klassika töötab alati ja see kleit lihtsalt kohe hakkas silma. Vot aga mine vaata ise lähemalt, kleidi valikut on seal omajagu!

Lisa kommentaar