Juuli pildipostitus

Esinen: 18. august Club Privilege, Kuressaare


Blogi Sounds European märkas minu laulu “Suveõhtud”! http://www.soundseuropean.com/2017/07/estonia-renate-suveohtud.html

Viimasel ajal on justnagu mingi kirjutamistung peal. Eks ta nii käigi, lainetena. Lugesin uuesti läbi raamatu “Kõrboja peremees”. See oli gümnaasiumis meil kohustuslik, aga pean tunnistama, et ilmselt lugesin seda suure kooli-tambi all suhteliselt diagonaalis. Seekord sain rohkem süveneda ja kaasa mõelda. Minu jaoks see Villu oli ikka üks imelik mees 😀 Elab ise enda elu keeruliseks. Üldiselt mulle raamat meeldis, aga natukene häiris see, et ta tundus depressiivne ja tume. Muidu hea ladus lugemine.

Viimastel päevadel on mõnus suveilm olnud! Palju igasugust tegutsemist õues on olnud: jalutamist, rattaga sõitmist, lillede istutamist, kasvuhoones tegutsemist jne. Kindlasti jäi midagi ka nimetamata. Pean aga tunnistama, et ma pole siiamaani ujuma jõudnud sel aastal. Olen mitu korda kaasa läinud, aga kas on olnud jube tuul või endal veidi tõbi kallal, aga nüüd kavatsen kindlasti selle lükke ka ära teha. Uueks nädalaks lubab veel suvemat ilma kui juba on.


Cy Riided on saatnud mulle taaskord imeilusaid kleite. Väga hästi sobiv lõpetamiseks või mõnele vähe viisakamale üritusele. Allpool olev kleit aga on just selline hea suvekas, millega praegu ringi käia.

Enda muusika kohapealt veel väga midagi uut rääkida ei saa. Küll aga on õhus mitu projekti, mis taaskord seotud teiste artistidega. Seega olen ka nende pärast väga põnevil ja loodan neid peagi teiega jagada! Kohtume reedel Viljandis!

 

Lisa kommentaar