Intervjuu Tre Raadios + esinemine Hauka laadal

Eelmine nädal taaskord kadus kuhugi. Olulisemad sündmused olid esiteks pikk intervjuu Tre Raadio Pärnu eetris. Kohal pidin juba olema kell kaheksa ning järgnevad kaks tundi vestlesime igasugu erinevatel teemadel. Kahjuks tervet intervjuud alles ei ole, aga ühte osa sellest saate kuulata siit lingilt: https://www.mixcloud.com/TreRaadio/11082017-oli-suvehommiku-k%C3%BClaliseks-lauljatar-renate/

Oli tõesti väga tore ning jutu vahepeale kuulasime muusikat nii minult kui teistel artistidelt. Sama päeva õhtul oli mul esinemine Antslas, Hauka laada avapeol. Kuna tol päeval läks päris kiireks toimetamiseks, siis ei jõudnud ma kahjuks esinemise proovi teha. Seekord kasutasin üle pika aja maamonitore ja kuigi alguses ma suurt midagi ei kuulnud, siis mida edasi, seda paremaks heli minu jaoks läks. Tore oli aga see, et publik oli väga kaasaelav. Natuke naljakas on vaadata seda, et kui varasemalt on mu põhilaul esinemistel olnud “Stiihia”, siis natuke nagu lausa heas mõttes imelik on see, et enam see või mõni teine laul polegi nii suur magnet, vaid rahvas konkreetselt ootab “Suveõhtuid”. Mul on muidugi selle üle väga hea meel. See laul on ka mulle endale kuidagi hoopis teistmoodi rahvast haarav, sest kui varasemalt on mu laulud olnud üsna mingi kindla vanusegrupi suunitlusega, siis selle loo puhul on näha, et see meeldib nii päris väikestele, keskmistele, kui ka vanematele. Üldiselt ei saa aga teiste lugude üle ka kurta, sest rahvas oli tõesti mõnusalt kaasaelav. Kauni kleidi sain taaskord CY Riietelt.

Lisa kommentaar