Detsembri mulin + klaverivideod detsember

Heia-heia! Möödunud on taas veidi aega minu eelmisest tegevuspostitusest. Vahepealsesse aega on mahtunud nii mõndagi: Kes on märganud, siis käima on läinud kaks esimest advendimängu ehk siis olen viimastel nädalatel tegelenud nendega – testinud, kirjutanud postitusi, pannud paika FB mängud. Tulemas on minu jaoks väga huvitavad koostööpartnerid, loodetavasti meeldivad teilegi. Mine www.fb.com/RenateOfficial et samuti osaleda!

Vahepeal jäi mitu nädalat vahele, aga käisin nüüd taas mitmes laulutunnis. Liigume ikka samas suunas, mille varem ette olime võtnud. Kuna hetkel veel uusi laule stuudios tegemisel pole, siis harjutame seal mu vanu laule ning teeme lihtsalt hääleharjutusi.

Ühtlasi on olnud vahepeal kolm esinemist. Esimene neist oli 18. novembril Tartus, Sõbra Pesas. Hetkel meenutades mäletan esinemist hästi, hea emotsiooniga. Pean ikka vahetult peale esinemist oma mõtted kirja panema, sest praegu kaks nädalat hiljem ei ole enam üldse nii palju selle kohta kirjutada 😀 Järgmine esinemine oli 1. detsembril Räpinas, pubis Turist. Seal esinesin esimest korda ja üüber-pika kavaga. Vähemalt minu mõistes: 2×40 minutit. Minu teada peaks see hetkel mu kõige pikem esinemine olema üldse. Seega uus rekord! Esinemise päeval/nädalavahetusel oli palju sabimist ja tegutsemist ja seega ei jõudnud ma ei tol päeval ega ka järgmisel kahjuks teha ühtegi pilti. Muidu aga tore oli vahelduseks esitada ka mõned vanemad lood, mida ma muidu enam ei esita: “Vii Mind Endaga” ja “Tantsime Veel”. Mõlema loo esitamise ajal tuli väike nostalgia peale. Esinemise ajal jõudsid käia peast läbi pildid, kuidas ma neid samu laule 5-6 aastat tagasi esitasin, ohjah 😀 Pärast aga jalad valutasid. Pole kunagi nii kaua järjest kontsadel tantsinud ja andis kõvasti tunda. Järgmisel päeval oli esinemine Raplas, ööklubis Madhouse. Olgu öeldud, et kõigil kolmel esinemisel olin üksinda, ilma tantsijateta. Eks mulle ikka meeldib rohkem koos tantsijatega esineda. Eriti kuna tüdrukud on tublid olnud ja teinud ka spetsiaalsed kavad minu laulude peale. On palju efektsem ja kuidagi laval ka kihvtim olla. Pole aga hullu ka üksinda olla laval.

Lugesin läbi ka raamatu “Arabella, mereröövli tütar”. Mulle täitsa meeldis. Nagu eelmine kord kirjutasin, siis soovisin võtta vahepeal kergemat/lõbusamat kirjandust vahelduseks kõigele sellele, mida ma siin vahepeal lugenud olen. Hetkel kohe ei teagi, mida järgmisena lugema hakata.

Kellel vähegi viitsimist ja ei ole seda veel teinud, siis võib minu laulu “Suveõhtud” toetada Aastahiti valimisel siin: http://www.err.ee/aastahitt Sõna otseses mõttes iga hääl on väga oluline! On olnud korduvalt olukordi, kus vaid üks-kaks häält on tõstnud laulu kohe mitu kohta edetabelis kõrgemale.

Järgmise singli/laulu avalikustamise asjus ei oska ma hetkel veel miskit öelda. Alguses oli mõte üks talvelaul teha, aga see langes hetkel ikkagi ära. Uuel aastal kindlasti saab midagi uut kuulda 😀 Loodetavasti ikka aasta esimeses pooles. Kõik sõltub sellest kui nobedasti meil stuudios töö minema hakkab. Hetkel on ka veel eelmine laul #M samas punktis kus varasemalt, seega esimene eesmärk oleks see laul lõpetatud saada. Tore siiski, et “Suveõhtutel” on nõnda hästi läinud. See laul tõi mulle suve lõppu/sügisesse nii mõnegi esinemise, mille eest väga tänulik olen.

Kes soovi minu riidekapis “tuhlata”, siis viisin oma esinemis- ning igapäeva riideid müügile Magistrali Kirbukasse (asub Magistrali keskuse 0-korrusel) ning umbes nädalake on minu asjad veel seal müügis. Asjade väärtused on kindlasti mitu korda kõrgemad, aga mul otseselt raha teenimise vajadust sellega ei ole, vaid pigem, et saaks riidekapis tühjendust teha ning päris võileiva hinna eest ka asju ära ei annaks, siis on kõik asjad müügil vaid 3-18€ (kõrgem hind on pandud just eelkõige kingadele, riided on hinna poolest seal keskel). Mine kindlasti uudista!

Lisaks üks huvitav asi, kus just käisin – kokandustunnis Rahvaülikoolis, täpsemalt õppisime kuidas valmistada keeksi. Väga hea on ikka oma silmaga ära näha, kuidas millegi tekstuur olema peab ja mida mis järjekorras lisada, kuidas lisada/segada jne. Tulin koju ja registreerisin end kohe veel kolmele kursusele 😀 Nii et huvilistel tasub kindlasti uurida! http://kultuur.ee/kursused/kokandus/

Lõpetuseks siia postituse lõppu kaks uut klavericoverit. Kõik sätted, nurgad, valgused jne on veidi paigast ära – kohe näha, et pole ammu videoid teinud. Kavatsen aga järgmisteks kordadeks esiteks kindlasti heli paremaks saada. Selleks on mul paari jullat juurde vaja osta. Loodetavasti jõuan seda peagi teha. Head kuulamist!

Lisa kommentaar