KADARBIKU – 2. advendimäng

Selle nädalane advendimäng on sündinud koostöös Kadarbikuga. Kadarbiku tegeleb köögiviljade kasvatamise ja töötlemisega. Mina teadsingi näiteks alati Kadarbikut pigem nende maitsvate mahlade ja smuutide tõttu. Lisaks pakuvad nad ka püreesuppe, mis on pakitud pudelitesse ning on seetõttu imelihtne need valada kiirelt potti, soojendada ja nautida!

Minu enda isiklik lemmik Kadarbiku värskelt pressitud sarjast on õun-sidrun-piparmünt. Kui nende mahlaleti juurde satun, siis haaran ikka selle maitse kaasa. Iseloomustan seda mahla kui värskendavat ja kosutavat suutäit. Lisaks meeldib mulle ka mango-banaan-õun maitse. Mango ja banaan muudavad mahla pehmeks ja annavad hapukale õunale mõnusat magusust juurde. Üsna lihtne, aga samas huvitav lahendus, kuidas oma mahla-tarbimisse veidi vaheldust tuua sellise maitse näol.

Kellele aga meeldivad vähem magusamad suutäied, sellele julgen soovitada kurk-seller-spinat kooslusega mahla. Rohelised toidud on ju eriti tervislikud ja nüüd on neid eriti kiirel moel võimalik tarbida otse pudelist. Ja et oleks roheliste jookide osas ka valikut, on Kadarbiku välja tulnud ka huvitava avokaado-õun-kurk-spinat-pirn maitselise värskelt pressitud mahlaga.

Muidugi on esindatud ka lihtsamad maitsed, nagu näiteks apelsin-õun, aga minule suureks meeldivaks üllatuseks oli maitse, mida ma pole enda teada varem poeriiulitel kohanud: vaarikas-mustikas-banaan-õun. Mul on näiteks nii, et ma ühte mahla tavaliselt väga kaua ei tarbi, vahepeal tahan vaheldust ja teisi maitseid ning siis jälle pöördun vanade tuttavate poole tagasi. See mahl meeldis mulle väga ja usun, et mõneks ajaks rändab seda üsna tihti minu ostukorvi.

Nagu oma postitust ennist alustasin, ei tegele Kadarbiku ainult mahlade/suppide tootmisega, vaid ka köögiviljade müügiga. Tavalisemasse sortimenti kuuluvad beebiporgandid oma tuntud headuses, mida näiteks teinekord hea kaasa võtta kui kuhugi pikem sõit ees ja tahad autos olles veidi tervislikku näksimist. Huvitava kombona on neil välja pakkuda aga ka ahjusegu, mis koosneb porgandist, nuikapsast, porrulaugust ja kaalikast. Mina näiteks maitsestasin kogu segu oliiviõli ning sulatatud võiga, kuhu olin lisanud ennist soola, pipart, kuivatatud basiilikut ning siis lükkasin ahju. Kel soovi, võib juurde koorida ja lisada ka väiksemaid kartuleid, aga kuna pakk on päris suur, siis meile piisas juba sellestki ning tulemus tuli väga maitsev!

Et olla Kadarbiku toodete ja tegemistega kursis, siis jälgi neid kindlasti Facebook’is ning külasta nende kodulehte. Homme läheb minu Facebook’i lehel www.facebook.com/RenateOfficial käima 2. advendimäng, kus ühel õnnelikul on võimalik võita kast Kadarbiku mahla! Seega olge valvsad ja edu!

Lisa kommentaar