PÕHJALA TEETALU – 3. advendimäng

Minu kolmandaks advendimänguks sel aastal on midagi õige kosutavat ja soojendavat – võimalus võita kast Põhjala Teetalu filterkottides teed. Püramiid filterkottides teed on nende uus segment ning on kindlasti leidnud minu suure poolehoiu. Nimelt olen ma nagunii suur teefänn. Kohvi ma ei joo, aga üsna tihti tahaks midagi head-sooja omale tassiga kõrvale võtta. Aga teate, head teed pole üldse kerge leida. Esiteks tahad sa, et teepaki sees oleks kõik naturaalne ja maitsev. Ma ei hakka siin kohal rääkimagi, mis lurride otsa ma olen sattunud ning kuidas tee valmistamisel kasutatakse erinevaid lõhna- ja maitseaineid. Lisaks võiks tee tegemine olla mugav. Mugavuse all pean ma silmas seda, et kuigi ma ostan koju endale ka erinevaid taimeteesid, mida vaja sõelaga teha, siis valiku korral eelistan ma iga kell kvaliteetset ja maitsvat filterkoti teed, millega pole nii palju jamamist. Seni polnud ma väga ühtegi sellist ideaalset lahendust leidnud. Kuni…… kuni minuni jõudsid Põhjala Teetalu maitsvad püramiid filterkottides teed. Minu lemmikuks sai kohe mündine vaarikas, mis mul kõige kiiremini ka otsa sai. Mulle meeldivad väga marjateed ja see, et seal on juures ka münti, annab sellele mõnusa maitse-nüansi juurde. Siiski pole see maitse vaarika üle domineeriv ning kõik on väga hästi tasakaalus. Üllatavalt hea oli ka mündine must sõstar ja roheline tee musta sõstraga. Esimese puhul on siis mustale sõstrale lisatud juurde taaskord münti, teisel aga rohelist teed. Ma nimelt pole väga suur musta sõstra fänn, tee sees oli ta aga täitsa mõnus. Nii must sõstra kui vaarika marjateede puhul on kasutatud külmkuivatatud marju, sest nii säilib nende maitse kõige paremini ning jõuab kõige paremal kujul edasi ka sinuni. Lisaks on valikus olemas ka tavaline münt. Olgu öeldud, et ei tasu end segadusse ajada piparmündi ja mündiga. Mündi maitse on piparmündist nimelt pehmem ja mitte nii domineeriv kui kange piparmündi puhul.Lisaks mõned huvitavad faktid: Põhjala Teetalu kasutab kvaliteetseid filterkotte, mis ei anna teele juurde lisamaitset ning kuuma vee sisse panekul ei lekita teesse kahjulikke lisaaineid. Lisaks on iga koostisosa kaalutud teepakikesse eraldi, et tagada igas teepakis täiuslik maitsete tasakaal!

Seega kui sa ei ole juba tee jooja, siis tee seda nüüd kindlasti, sest need teed on lihtsalt nii head! Samuti on ju nii mõnus istuda teleka ette, võtta tassike mõnusat marjateed, pleed jalgadel ning kaminas praksumas tuli 😛

Kindlasti vaata ringi Põhjala Teetalu kodulehel, et viia end kurssi ka teiste nende poolt pakutavate toodetega ning vajuta like ka Facebook’is, et olla uuendustega kõige kiiremini kursis! Homme läheb minu Facebook’i lehel käima mäng, kus ühel õnnelikul on võimalik võita kokku kaheksa pakki Põhjala Teetalu teed + minu plaat “Teekond Hingeni”. Hoia silm SIIN peal!

Lisa kommentaar