Klaverivideod detsember 2017 – 2

Alles ma tegin videoid ja nüüd juba kaks nädalat möödas. Arusaamatu. Igatahes otsustasin esimese uue videona teha ära midagi selle aasta Eesti Laulu segmendist. Hetkel on Youtube’is üleval vaid kolm poolfinalisti. Neist esimene läbi minu tõlgenduse on selline:

Puutumata ei jää ka Eesti peomuusika.

Lisaks üks laul, mis mulle endale lihtsalt väga väga praegu meeldib. Sellest minu lihtsustatud variant.

Inna täitsa värske laul.

Ja kui ma Eesti Lauluga juba algust tegin, siis tegin ka järgmise osaleja ära…

Ning ka viimase kes hetkel avalikustatud on.

Järgmisel nädalal avalikustatakse kõik Eesti Laulu lood, seega saan jaanuaris korralikult videoid teha. Ma küll ei taha lubada, et ma teen kõik lood ära, aga vähemalt alustanud olen juba hea hooga 😀 Eks näis kui paljud siis seekord minu poolt Youtube’i jõuavad.

Lisa kommentaar