Novembri toimetusi

Vahepealne aeg on möödunud üsna muusika rohkelt. Seda eelkõige sellepärast, et olen lihtsalt viimasel ajal palju uusi laule kirjutanud. Üsna mitu laulu rändasid kohe erinevate inimeste postkastidesse, lootuses, et ehk neid hakkavad teised artistid tulevikus esitama, mõne jätsin ka endale. On muidugi erandeid, aga praegu, mida aasta edasi, seda rohkem ma ei kirjuta iseendale enam “huupi”, vaid vahest võib ühe loo kirjutamine iseendale olla päris pikk protsess, kuna ma pole paljude asjadega rahul ja siis tahan neid parandada. Samuti enda puhul natukene mõtled rohkem, et millest kirjutad. Teistele on selles osas palju lihtsam kirjutada ja tihti sünnivadki hoopis nii head lood, seega on mul hea meel, et ma põhimõtteliselt rakendan kahte tehnikat laulude kirjutamisel: üks on selline rohkem läbimõtlev ja teine on “kuidas torust tuleb”.

Lõpuks ometi sai valmis laul #VM, mis läheb mu tulevase albumi peale ja millest saab ilmselt minu järgmine singel. Samuti rääkisin siis varasemalt, et oleme tegelenud muusikavideo filmimisega – nägin esimest 10 sekundit tulevasest videost 😀 Seda on küll vähe, aga vähemalt asi liigub. Nagu varasemalt rääkisin, siis seda videot oleme teinud hästi palju ainult “omade jõududega” ning ka mina ise olen siia väga palju mõttetööd panustanud, aidanud leida häid nurki-kaadreid, tulnud välja mingite ideedega ning üleüldise süžeega. Samuti oli minu jaoks huvitav selline “skripti” kirjutamine. See kindlasti pole muidugi midagi sellist nagu professionaalid teevad, aga selline kodukootud ja ilmselt piisavalt arusaadav 😀 Skript ehk siis ühte tekstifaili üles kirjutamine iga väikse osa kaupa, et kus mis kaader hakkab olema, kuidas võiks ülemineku teha jne. Eks vaatame mis siit saama hakkab. Veidi kardan, aga ilmselt sellepärast, et see on suur amps ja veidi tume maa minu jaoks, kuigi ma väga naudin kogu seda protsessi ja see on minu jaoks väga huvitav ja lahe.

Jätkuvalt olen käinud joogas. Trenni olen kodus ka üsna tublisti teinud. Isegi natukene tundub mulle, et visuaalsel vaatamisel on midagi tolku ka olnud, aga hetkel siiski jätkan ja vaatan kuhu tee mind viib.

Oma ühe postituse all küsisin enda jälgijatel häid raamatute soovitusi ja te ei kujuta ette ka kui palju head materjali ma sain! Tegin omale nimekirja ja pikaks ajaks olen nüüd mureta. Esimesena sellest nimekirjast võtsin raamatu “Hay emand” Barbara Erskine’lt. Tegu on üpris paksu raamatuga, aga selle raamatuga ma tunnen päevas mitu korda, et “ma ei jõua juba ära oodata, kui ma saan maha istuda ja lugeda”. Ma mõtlen selle raamatu peale siis ka, kui ma hoopis muid toimetusi teen, sest ma juba kibelen lugema. Olen hetkel lugenud ära 200 lehte ja on väga põnev ja väga soovitan! Seal on küll sellist kirjanduslikku väljamõeldist mingite asjade näol, aga loo põhituumik on kõik tõesti sündinud, ajalooline, ja mulle väga meeldib. Olengi viimasel ajal väga sellistel ajalooliselt radadel, nii et see raamat on mulle väga sobiv.

Muidu aga loodan nüüd edasi minna lõpuspurdiga ja saada lõpuks valmis albumiga, millest juba ma ei tea kui kaua olen siin kirjutanud. Mõned lood on jäänud, aga eks iga laulu taha läheb palju aega ja sellepärast ka kõik veidi venib.

Lõpetuseks suunan teid kõiki osa võtma minu Instagram’i uuest auhinnamängust, kus üks õnnelik võib võita kasti tooteid Härmaviljalt! Loe tingimuste kohta lähemalt siit:

View this post on Instagram

👉 AUHINNAMÄNG! 👈 . Üks mõnus kastitäis Härmavilja tooteid oleks välja loosida! Loosis osalemiseks: 1) 🍽 Jälgi Instagram’is @harmavili 2) 🍽 Jälgi Instagram’is @renate.saluste 3) 🍽 Kirjuta kommentaaridesse oma lemmik Härmavilja toode. . Nende tooted on näiteks ⏩ Härmavilja smuutisegud, praekartulid sibulaga, aedviljasegu, kodune pärmi-lehttaigen, pajaroog, wokisegu, panniroog, ühepajatoit jne jne. Valik on suur! . Lisaks jagan teiega ka ühte kiiret ja maitsvat retsepti: Mõnikord lihtsalt ei jõua kõike hakkida-lõigata-ettevalmistada. Ometi tahaks toituda tervislikult. Mina otsustasin täna teha ühe kiire lõuna Härmavilja Wokiseguga. Hakkisin kana – praadisin ära. Kui kana oli peaaegu valmis, siis lisasin @harmavili wokisegu. Samal ajal keetsin läbi riisinuudlid ning tegin kastme: 3 sp sojakastet, 1 sp kalakastet ning sinna hulka varem väheses vees lahustatud 2 tl maisitärklist. Lisasin nuudlid kana-wokisegule ning kõige peale kallasin kastme. Segasin läbi, paar minutit kuumutamist ja roog oligi valmis. Niivõrd lihtne ja nii maitsev. ⏩ Libista edasi, et näha milline roog välja tuli! . Võitja loosin välja 4 päeva pärast! #härmavili #tervisliktoitumine #köögiviljad #kokkaise #ad

A post shared by 𝐑𝐄𝐍𝐀𝐓𝐄 𝐒𝐀𝐋𝐔𝐒𝐓𝐄 (@renate.saluste) on

Lisa kommentaar