Ühe haiguse lõpp ja teise algus

Hei-hei! Enne kui meelest läheb, siis ütlen kohe ära, et Mustika Keskuses asuvas poes Pandora Laegas on selle kuu lõpuni minu boksis (nr. 17) soodustus -25%! Mine uuri järele, sest müügil on väga hästi hoitud vähe või täiesti kandmata riided! 🤟

Eelmisel korral jõudsin juba rõõmustada, et olen “vähemalt terveks saanud” ja sain oma limiidi haige-olemisest täis… Nojah, vara hõiskasin, sest ühe haiguse lõpu ja uue vahele jäid vaid mõned päevad ning siis oligi juba uus gripp platsis. Sel korral (siiamaani) on see küll möödunud kergemalt ja täiesti “rajalt maas” ma pole olnud, aga halb on olla ikka ja kes ikka meist haige tahaks olla. Igapäevatoimetusi on ka ju kohe palju komplitseeritum teha, kui silmad ja nina peas kipitab ning köha ikka kallale tikub. Eelmine kord haige olles olin ikka pea kaks nädalat oma toimetamistest eemal, aga sel korral otsustasin, et kui tervis vähegi lubab, siis enam sellist pausi endale lubada ei taha. Mulle lihtsalt tundub, et mul on niiii palju teha ja kui jälle mingi auk sisse tuleb, siis kõik tööd ja tegemised kuhjuvad. Olgu selleks siis kas muusika või kodutoimetused või aiatööd – kõigega tegutsemist jagub.

Aiatöödest rääkides, siis ega ma liiga palju midagi huvitavat just teinud ei ole. Katsin “pooleldi” ära roosid talvekattega. Pooleldi sellepärast, et ootan, et see õige külm ikka tuleks ja enne ei taha ikkagi taimi täitsa ära katta, aga kui ta lõpuks tuleb, siis on mul ainult praktiliselt silumise vaev ja kõik taimed ongi kenasti soojas-peidus. Erinevaid aiaasju oleme talvekorterisse tõstnud, kasvuhoonet koristanud ja muidugi ohtralt riisunud ja riisuda on veel kõvasti vaja. Loodangi, et jõuan enne püsiva lume tulekut maksimaalselt palju ära teha, sest siis kevadel on sellega vähem muret ja saab kohe muude projektidega toimetama hakata.

Mul on telefonis sellised “vaja-teha” nimekirjad. Täpsemalt siis iga valdkonna kohta on mul eraldi nimekirjad: muusika, kodu, enda mingid isiklikud asjad jne. Aiatööde/ideede nimekirjas on mul praegu juba 40 punkti, mida järgmisel aastal hoogsalt täitma asuda. Niimoodi mõeldes tundub seda muidugi jube palju ja ei tea kui palju neist ka ära tehtud saab, aga no nii kibelen juba ja ei jõua seda kevadet ära oodata. See aasta oli mul aias selline esimene läbimurde aasta (ma julgen öelda) ja ma tunnen, et mu silmad kuidagi avanesid. Palju mõtteid tuli pähe, hakkasin palju asju ka uue pilguga nägema ning palju uut energiat tuli ka juurde.

Aga omamoodi tore on ka see külmem-tubasem aeg ning kavatsen seda ka nautida. Olen omale juba tükk aega sisendanud, et sel poolaastal olen kindlasti klaveri taga asjalik ning olen selles osas ka juba algust teinud. Mul on palju ideid ja laule, mis vajavad lõpetamist ning loodetavasti kirjutan ka ikka täiesti uut materjali. Muusika kõrvalt on aga ka toas mõned asjad, mida tahaks veel ära teha: tahaks veel ühe toa ära värvida… 😀 Söögilaud vajaks kerget-kiiret värskenduskuuri ning suuremaid-põhjalikumaid koristusi tahaks ette võtta. Muidugi tahaks ka mingeid täiesti uusi retsepte avastada ja kui muidu suvel on seda tavaliselt vähem, siis nüüd “tubasemal hooajal” tahaks muidugi pisipõnnidele ka uusi asju/teadmisi õpetada.

Aga egas midagi, selliste mõtetega siis sel korral ka lõpetan. Loodetavasti saan ruttu terveks ja järgmine kord saab ehk juba ka konkreetsemat muusikajuttu ajada, sest vihjena võin öelda, et üks laul on meil stuudios kohe-kohe valmis saamas, aga sellest juba järgmisel korral!

Minu mantel: www.noemi.ee

Lisa kommentaar