Olen elus!

Tänan SheIn’i väikese pakikese eest, sest olen oma uute ehetega rohkem kui rahul 😛 Pikalt midagi lisada ei oskagi, sest pildid räägivad juba enda eest. Eriti meeldivad kohe alumised kõrvarõngad, sest esiteks suured kõrvarõngad mulle üldse väga meeldivad, aga nendega kipub tihti see lugu olema, et peab oskama valida ja otsida sellised, mis ei ole väga rasked, sest muidu on kõrvalestad maani ja see pole üldse ilus vaatepilt 🙁 Nendega igatahes nii ei juhtunud, sest isegi kui need oleks rasked, siis mummu osa petaks veidi venimist ära, aga õnneks on tegu väga kergete kõrvarõngastega, nii et soovitan soojalt! Samuti meeldivad tollest pildist alumised kõrvarõngad, mis on küll üsna lihtsad, aga väga kenad.

Valmis1234kõrvarõngad ( LINK )

Valmis11111111111111kõrvarõngad ( LINK )

Möödunud nädalad on läinud taas koolirütmis. Tegemist on olnud nii palju, et kui on tekkinud vahepeal mõni vaba päev selle möllu keskel, siis olen lihtsalt vedelenud, lugenud, muusikat kuulanud ehk akusid laadinud.

Minu praktika sai läbi. Tagantjärele mõeldes läks see ikka nii kiiresti. Alles oli septembri algus ning käisin Lääne-Viru Maavalitsuses jutul ning nüüdseks on need kaks kuud möödas. Sain juurde palju kogemusi ja teadmisi, tutvusin uute inimestega ja isegi veidi kahju on, et see kõik nii kiiresti läbi sai, sest tore oli. Suve lõpus ikka lootsin, et ehk saan praktikakoha oma elukohale lähemale, sest Rakverre sõita ja tagasi koju on umbes 230 km, mis on päris kurnav, kuid see tasus ennast ära. Enne ma väga ette ei kujutanud maavalitsuse tööd, kuid saingi enda jaoks pilti palju selgemaks. Praktikaaruanded ja muud dokumendid sai ülikoolile edastatud, eks nüüd jään tagasisidet ootama, hinnet veel väljas pole.

IMG_1539Mõned nädalad tagasi tehtud esimese selle semestri eksami sain ka ilusasti sooritatud. Ootasin tulemust küll kaua, aga nüüd hea kerge olla, et sellega korras.

Ettevõtte turundus aine jaoks hakkasin turundusplaani tegema, kuigi tänaseks päevaks on see juba üsna valmis, vaja vaid veel värske pilguga üle vaadata. Kui üldist pilti vaatan, siis nüüd läheb peaaegu et jõuludeni päris andmiseks, nii et olen oma tegemisi sättinud nii, et need kõik ei kuhjuks ühte nädalasse ja olen sel semestril kirjalike töödega alustanud varem.

Inglise keeles tunnen, et olen keskkoolis küll laisk/lohakas olnud. Keska ajal oli hinne küll enamuse ajast vist neli (täpselt enam ei mäleta, aga alla selle mitte), aga praegu Tallinna Ülikoolis iga uut osa võttes teen ma pähe suured silmad, sest mul on selline tunne nagu ma kuuleks mõndadest form’idest elus esimest korda. Ma olen muidugi meie õppejõuga ka väga rahul, sest ta suudab kõik asjad nii arusaadavaks teha. Eksami ajaks lihtsalt pean veel kõva tuupimistööd tegema, et asjad omavahel ei hakkaks sassi minema.

Igas aines peale inglise keele on sellel semestril enne eksamit vaja teha mingi mahukas kirjatöö, näiteks siis turundusplaan, referaat, analüüs, praktikaaruanne jne… Katsungi praegu teha nii palju asju ära kui jõuan, siis eksamiperioodil saan keskenduda ainult tuupimisele 😀 Esimesed eksamid ongi juba natuke vähem kui kuu aja pärast, seega tegelikkuses pean juba paari nädala pärast õppima hakkama.

Haldusõiguse referaati olen ka tasapisi alustanud ning jooksvalt teinud erinevaid seminariülesandeid/väiksemaid kodutöid, mida ikka järgmiseks kordadeks teha antakse. Nii et olen täiega kooli lainel!

Vot ja ega mul midagi väga huvitavat seekord polegi rääkida, lihtsalt vahepealne kokkuvõte, et mis olen teinud. Hetkel pole tõesti väga muusikaga tegelenud, suur võhm läheb kooli peale, aga see eest tuli mul hiljuti ka uus sinku välja, mis pärineb albumilt „Teekond Hingeni“, mis ilmus selle aasta suve alguses. Natukene lähemalt kirjutasin sellest loost ka eelmises postituses.

Lisaks on üks tantsulaul ka täiesti valmis ja ootamas oma õiget aega, mil Youtube’i potsatada – tõenäoliselt uue aasta alguses. Muidugi on mõtteid ka uue materjali osas ning sahtlis on nii mõndagi, mida järgmisena hakata vorpima, aga tegudeni pole veel jõudnud ning ega hetkel pole ausalt öeldes selle nimel ka väga vaeva näinud 😀 Eks ma annan märku, kui miskit toimuma hakkab 🙂

Loodetavasti isadepäev möödus Teil kenasti ja armsalt; meie käisime minu maakodus ning külastasime minu vanemaid ja vanavanemaid. Hea on end aeg-ajalt rutiinist välja murda ning olla pere seltsis/veeta mõnusalt aega. Hoidke ennast!

IMG_1530foto: Silver Raidla

Lisa kommentaar